söndag 29 januari 2012

Ett speciellt restaurangbesök!

Igår var vi som sagt på studion. Vi går nog inte dit igen, men kvällen blev minst sagt speciell. Klockan 20.00 var vi där. Vid lite efter 21 är Pernilla superhungrig (vi andra också) och vi säger att de inte behöver vänta med att servera huvudrätterna när förätterna har kommit. Kanske vid 21.40 kommer allas huvudrätter (ingen potatis) och en liten stund efter kommer förätterna. Vid det här laget var det ingen som ville ha förrätt längre så de blev utskickade. Maten, eller köttet, som vi hade fått var dessutom ljummen, blev också utskickat. Lite efter 22.00 får vi bra mat. Herrejisses.

Grannarna vid bordet brevid hade inte heller en exemplarisk kväll. När den stackars servitrisen under "utskällning" dukar av bordet råkar hon dessutom välta ut ett glas rött i knät på ena mannen i sällskapet. Stackarn! Inte servitrisernas fel att allt blev som det blev.

Gårdagens mat:

 Maten vi tillslut, efter två timmars väntan, fick igår var helt okej. Men när vi var där för två år sedan var det godare. Och kortare väntan, hehe. 

Maten för två år sedan:
 Jag hade egentligen tänk äta en god chokladkaka igår, men var inte så sugen när klockan började närma sig halv elva. Hur lång tid hade man fått vänta på den dessutom? Säkert inte i närheten av så god som den var för två år sedan.
Det enda som vi behövde betala för igår var i alla fall drickat. Jag drack vatten. Christopher skulle egentligen ha bjudit mig, som års-present, men nu blev det ju inget att betala. Nu väntar jag på nått annat! hoho!

Inga kommentarer: