tisdag 2 juli 2013

Presenterna!

Igår begav familjen sig för att köpa lite presenter för namnkalas-pengar. Det blev en matta från ikea som kan vara bra att lära sig krypa på. Theodor var jätteglad precis innan jag skulle ta kort men när kameran kom fram blev ögonen röda och gråten kom. Trött och hungrig kille!

En brio-bambi!

Vi fick ett presentkort på babyproffsen och vi investerade i en bärsele. 

Den går att använda på alla möjliga vis!

Theodor fick bland annat en polisbil!

På babyproffsen köpte vi även en mugghållare till vagnen. Hehe, kanske inte så att Theodor har såååå mycket nytta av den, men det underlättare ju för honom om mamma och pappa mår bra!
Theodor fick massor av fina paket så ett STORT tack för allt! Jättefina grejer allt ihop!


Igår  när vi var och handlade och hade packat in vagnen i bilen gick inte bagageluckan att stänga. Spärren hade fastnat. så vi fick åka med olåst lucka från solåsen till rosenlund för att få hjälp. Jag körde i typ max 50 på 70 vägen och kände mig som en extrem bromskloss! Men det hade ju varit livsfarligt om vagnen flög ut mitt i vägen!

Vi åkte sen till ikea och förutom lekmattan hittade vi en fin mobil till skötbordet. Vi spanade efter en på babyproffsen, men hittade ingen speciell och de kostade cirka 500 kr. Den på ikea var jättesöt och kostade endast 79 kr. Vilket kap! Ska visa upp den när den har kommit på plats!


Inga kommentarer: