tisdag 22 juli 2014

Små orosmoln

Gabriella och Kasper berättade även att det var många som födde barn och att de typ snodde sista platsen på förlossningen. Personalen sprang snabbt vidare till nästa föderska och sedan fick de vänta i flera timmar på att komma till bb eftersom det var fullt där också.

Alla tycker väl att det är jobbigt och oroligt om det inte skulle finnas plats på sitt närmsta sjukhus. Men jag känner lite extra oro eftersom det finns viss risk/chans att det hela går ganska fort. Tänk så fattar jag väldigt sent att det är på gång och får sedan sitta i en taxi med fruktansvärda värkar eller krystvärkar? Hujedamig! Christopher har ju iaf koll på att vi kan beställa en akut sjuktaxi för 100kr isf.. Bra att ha koll på allt det praktiska..

Ja det börjar verkligen närma sig nu och jag satsade på att denna månaden glömma att ansöka om föräldrapenning. Snålt med pengar denna månaden med andra ord, suuuuuck!! Hur som, måste hämta bebiskläder hos mamma, köpa blöjor och tids nog packa bb-väska och väska till Theodor. Vi ska förbereda för dubbelvagn och prova babyskyddet i bilden så vi har koll på hur det ska sitta. Och så måste vi höra oss för hur alla har det, vilka som vi kan höra av oss till som kan ta Theodor. Min mamma står högst på listan men det är ju bra med lite alternativ!

Japp, nu börjar mycket tankar att snurra när det ev bara är 4 veckor kvar.. Eller 7, eller mer....

Inga kommentarer: