tisdag 14 maj 2013

en lugn dag

Det märktes tydligt igår, och även än idag, att Theodor var trött efter sprutorna. Han sov mycket och var ganska gnällig. När han i vanliga fall är vaken sitter han inte still en sekund, men igår satt han bara i mitt knä och orkade knappt titta. Han fick sova mellan mamma och pappa i natt och har varit en anings varm. Nu ligger han och sover igen och har nog fortfarande lite, lite feber. Jag var nog lite sympatitrött igår också så idag blir det skönt att bara vara hemma och göra typ ingenting. Det regnar dessutom så ingen ångest över att stanna inne idag!

Förutom sprutorna igår så vägdes och mättes Theodor. Han var nu 60 cm lång och vägde strax över 6600 gram! Så han går mycket stabilt uppåt, väldigt skönt!

Det bästa med igår var att vi lyckades få hdmi-anslutningen att fungera! Min pappa tipsade om att göra en återställning av datorn tills innan det slutade fungera, och sen fungerade det. Så det var väl Itunes-nedladdningen eller något som ställde till det. Huh, tur att det löste sig, började till och med titta efter ny dator lite igår. Nu kan de pengarna gå till att betala roliga räkningar som fordonsskatt och bilförsäkring istället, yeeeey!

Inga kommentarer: