måndag 13 maj 2013

Sprutor

Tjena!!
Idag var det som sagt dags för spruta för Theodor. Han blev såklart ledsen men inte mycket värre än när han får nässpray. Efter första sprutan lugnade han sig fort men direkt kom ju nästa spruta och då blev han jätteledsen igen. Men då kunde ju mamma ta upp honom och trösta ordentligt och han kunde titta runt på alla fina saker i rummet. Han var en duktig kille!
Efter detta var vi nere på stan när Annika smsar och ger promenad som förslag. Jag trippar upp till deras lägenhet en svänga först och får en macka och ger Theodor lite mat. Sen tog vi oss runt munksjön. Känner nu att jag är lite trött i benen allt!!

Igår glömde jag skriva att Theodor skrattade högt för första gången. Det var självklart pappan som var rolig. Han låg i sängen och busade och kliade Theodor på magen. Sötnos!! Nu sover Theodor sedan nästan fyra timmar tillbaka och mjölken börjar trycka på ordentligt nu. Men det är bäst han får sova, kan man behöva efter sprutor!


Den där rackarns hdmi-sladden fungerar inte än. Köpte en ny idag men det är uppenbarligen inget fel på sladden. Min dator beter sig lite lustigt så det lär ju vara den men det är samtidigt inget uppenbart fel så inget man kan fixa. Suck!!

Inga kommentarer: