fredag 15 augusti 2014

Allergi....

Igår bröt jag ihop lite smått. Vi fick nämligen brevet med resultatet på blodprovet som Theodor tog tidigare i veckan. Det visade på oförändrade värden på mjölk och ägg, men även höga värden på katt. Läkaren har skrivit i brevet att han ej bör ha kontakt med pälsdjur och att kattens vistelse i familjen bör diskuteras. 

Ja en stor skräck med att få barn blir sann och Theodor tål inte pälsdjur. Känns som att vi blivit straffade på något vis. Nu vet vi inte än riktigt vad rekommendationerna är, har en telefontid med läkare nästa vecka. Theodor reagerar ju inte något uppenbart på djuren. Han får ju pussar i ansiktet, han sover i sängen där Roxi ligger och han pussar och kramar djuren dagligen. Men men, reagerar han ändå kan det ju vars olämpligt att bo nära inpå djuren..

Verkligen en sorg att inte få bo med våra djurbarn i så fall, kommer bli så fruktansvärt tomt. Men det är inte som att djuren kommer dö eller lottas ut på blocket, och vi kommer ju fortsätta träffa dem.... Jaja, nu får vi leva som vanligt tills vi har fått prata med läkaren..

Idag har vi 37+0, tiden har verkligen fått fortare än vad det gjorde med Theodor. Föda i helgen är absolut önskvärt men just nu känns det inte direkt på g. Men vi får se vi får se. Har helt glömt köpa godis till bb-väskan så det måste göras idag!!

 Fina hunden som vi snart haft ett år nu...
Och Xi, är det tre år vi haft henne? Känns som mycket längre...

2 kommentarer:

Elin sa...

Åhh!! Förstår att det måste kännas fruktansvärt! Och vilken svår situation, proverna ger utslag men det märks inte nämnvärt på Theodor? Åh. Kram!

Linn sa...

Nä precis.. Hade han varit uppenbart påverkad hade det ju känts mer självklart att djuren inte kan vara kvar. Samtidigt som att det är ju väldigt skönt att han inte reagerar så mycket så vi åtminstone kan umgås med alla som har djur (typ alla vi känner hehe). Vi får se, bara gråta och gå vidare typ och tänka att det kunde varit hemskt mycket värre ändå.. Hehe! Kraam