torsdag 21 augusti 2014

Skrik och gnäll

Allt är så under kontroll nu i vardagen. Mat är handlat, bilen är tankad, tvätten tvättas, djuren har mat hemma, Roxis klor är nyss klippta, det finns matlådor till Theodor och även inköpt för att göra nya matlådor. Ja inga stora saker men det är jobbigt när allt det där ligger framför en samtidigt. Ja jag väntar bara på värkar men det verkar långt borta. Och ja, jag blir mer bitter för varje dag som går.

Det där med att lägga ner Theodor i hans säng gick bra, tills klockan 01. Då var han ledsen, jag hämtade honom och han var helt galen. Gallskrek, slängde sig och stoppade fingrarna i munnen. Ja undrar om han har ont? När han lugnande sig sa han momo (mormor) och sen pappa. Pappan sov(???) till en början när Theodor skrek. Alltså hur lyckas man sova när barnet tar i från tårna och skriker precis bredvid? Haha.. Jaja sen sov vi till halv 7 åtminstone, gött gött!!

Förmiddagen har fortsatt i gnäll och skrik. Nu sover han äntligen och jag ska passa på att laga mat för vid 12.20 har vi tiden hos bvc! 

Det var blåsigt ute men Theodor somnade snabbt i vagnen. Hög mysfaktor!

Inga kommentarer: