tisdag 30 september 2014

Tyst med er

Har inte någon superkoll på särskilt mycket i politiken men läser nu då att a-kassan ska höjas. Och att vissa förfäras över detta för nu är det ännu fler som bara kan gå hemma och ta det lugnt. Alltså seriöst mår illa över att människor yttrar sig så. Såklart finns det lata jäklar som säkert hade kunnat anstränga sig mer, men framför allt finns det människor som helt enkelt hamnat i en situation där a-kassa är enda lösningen. Och det är då ingen glassig tillvaro många har. Och jag tror de allra allra flesta mycket hellre jobbar om en kan. Ush för folk som sitter med en bra inkomst och en trygg tillvaro och pekar med hela handen åt folk som är på botten att bara "skaffa ett jobb". Det handlar om så mycket mer. Fy!

Nu sover barnen, den stora brevid mig och lilleputten i sin säng för en gångs skull. Kan vara skönt att få sova lite ensamt några timmar ibland! För mig alltså.

Idag försökte vi roa Theodor med att bygga en koja. Christopher var sur för Theodor rev mest ner bygget istället för att krypa in i kojan. Jag försökte säga att det här är en ny lek för Theodor och vi måste ju lära honom hur den går till. Tedde flyttade iaf alla kuddar i soffan in i kojan. Han lär sig nog leka i koja tillslut haha. Sötfisen!

Inga kommentarer: