torsdag 4 oktober 2012

Vagnen

Här har vi barnvagen! Det är en Trille viper 4s. Det är det som är det mest praktiska med att ha en syster som nyss fått barn. Hon har redan spanat ut det mesta och det bästa och så kan jag bara fråga henne. Det gäller ju inte bara barnvagn, utan allt som har med graviditet och barn att göra. Mycket skönt och praktiskt!
 
Det som är bra med denna vagn är bland annat att den är liten och smidig. Handtaget kan höjas och sänkas på ett sätt som passar mig som är ganska kort. Hjulen är stora och rejäla, även de där fram. Hjulen där fram svänger dessutom vilket underlättar när man är ute och går. En sittdel hör också  till vagnen så när skrutten växt till sig byts det ut.
 
Paraplyet hängde med som en bonus till vagnen, plus ett myggnät. Som ett litet extra tillbehör från mormor (bebis mormor) fick vi ett tillhörande regnskydd till vagnen. Det är lila med vita prickar på som sagt!

Att vagnen redan är inköpt berodde på att den skulle höjas i pris troligtvis snart. Så eftersom Sandra rekommenderade denna vagnen och jag inte tror vi kommer kunna hitta någon bättre så passade mamma på att inhandla den när de besökte Sandra i Malmö. Den får stå här och se fin ut i några månader!

Tack igen! ♥

Inga kommentarer: