fredag 24 juli 2009

Kolmården

Jamen igår var jag och Christopher på kolmården ju. Det var en väldigt go dag. Vi åkte hemmifrån vid halv åtta. Efter en liten felkörning, då vi hamnade på kolmårdens anstalt, kom vi fram och parkerade. In i parken och börja se djur. Alla djur var väldigt söta och fina. Några apor satt och gjorde massa ljud ifrån sig, r'tt jobbigt. Vi gick til de andra aporna som gjorde roliga saker. Sötaaa. Ja vi tittade på alla djur tror jag, som inte gömde sig. Tigrar, apor, hästar, dhole-hund, kameler, elefanter, snmöleopard och delfiner. Delfinshowen var väldiigt bra tycker jag, Christopher med. Vi såg den två gånger. Showen hade markoolio-musik hela tiden, det var gött. Markooliio är goo.

Mitt på dagen tog vi sedan en tur i safariparken. Girafferna, strutsarna och lejonen var väldigt nära. Det var maffigt. Dock var det väldigt jobbigt att köra runt där inne med växelbil. Fick hela tiden sitta och trycka ner koppling, väldigt länge för det mesta. Min fot värkte och jag ville ut därifrån. Men men, det var kul ändå. Så nära har jag aldrig varit ett lejon liksom.

Sedan så gick vi en stund till och tittade på lite djur och tog en bira (Christopher) och lite glass. Vid fem kände vi oss klara för dagen och det började även bli lite kallare och regn. Vi stte oss i bilen och åkte. På hemfärden sov Christopher nästan hela vägen och jag körde på 120-vägen och var uttråkad. Det mesta som hände var att jag körde om lastbilar med jämna mellanrum och la märke till hur många döda djur det ligger vid vägkanten. Det var iallafall en kanondag med min älskling!
Tänkte lägga in lite fler bilder på facet, om man vill se fler fina djuur

Inga kommentarer: