söndag 25 augusti 2013

Roxis ankomst och Theodors första ord..

Nu är jag trött alltså. Känns som att mina ben har fått utstått ett träningspass eller något, är helt matt. Det har varit en ganska lång dag. Lite innan 11 var vi på
Arlanda. Hundarna kom sen ut vid strax innan 12 och så tog det en stund att få ordning på allt och till slut kunna sätta oss i bilen och åka! Men allt på Arlanda gick bra!

Vi åker, det känns bra, Roxi är lugn, nyfiken och viftar på svansen. Men stackars hund, det första hon får utstå är Theodors värsta skrik. Som tur va verkade hon inte reagera så mycket på det. Men ush vad jobbigt det var. Vi höll precis på att åka igenom Stockholm och kunde således inte lätt stanna till. Theodor skrek, skrek och skrek. Sådär riktigt hemskt igen. Och hans första ord kom: "aj aj aj aj" sa han. Stackarn hade nog lite ont i magen, var hungrig och säkert trött. Det kändes verkligen som han plågades, men vad gör man när man kör på motorvägen.. Dessutom fyrfiligt med ganska mycket trafik. Lagom stressande för chauffören, alltså jag. Till slut kunde vi stanna och ta hand om kille lite och den senare delen av resan sov han eller var ganska nöjd!

Här hemma har det gått bra med hunden. Hon har spanar runt, ätit lite och hälsat på Xi, vilket gick jättebra. Både hon och Xi är lugna individer. Det här med att kissa ute är lite galet än, hon vet nog inte riktgt vad som gäller. Det skedde en olycka då hon kissade(liggandes??) på en av våra mattor. Jaja, så kan det gå. Nu ligger hon på golvet och sover. Så söt så, och alldeles lagom stor är hon!


Inga kommentarer: