torsdag 8 augusti 2013

Shopping

Huh, det var jobbigt att fara runt med Theodor. Först lämnade vi grejer hos mamma och sen åkte vi till biltema. Det regnade så det var stressigt att ta ut vagnen, få i barnet och in i affären. Men vi fick med oss det vi skulle. Köpte en liten sil som man kan använda lätt när man gör smakportioner till Theodor och behöver puréa till maten lite hehe. köpte även kylklampar och en första hjälpen väska till bilen. När vi var på stugsemestern så behövdes det plåster och Joel undrade om ingen hade en sådan i sin bil, vilket ingen hade. Hur dåligt!! Borde ju alla ha, så nu har vi en i alla fall!
När vi ändå var på Solåsen gick vi bort till Rilo för att kolla lite hundgrejer. De hade ingen korg jag föll för direkt så ska spana runt lite, annars fanns ju allt annat där som fint halsband, koppel och matskål! Christopher får följa med och välja sen när han orkar.
Sista stoppet var på maxi. Jag tog Theodor i kundvagn och satte honom i den lilla barndelen. Han sitter ju inte själv än riktigt så jag fick hålla i honom så ha inte slängde sig åt sidorna. Det gick bra tills slutet när han var trött, hungrig och arg och började gnälla. Inte lätt att köra vagn, scanna, betala och hålla i ledsen kille samtidigt. Dessutom ösregnade det ute sen, ööööh. Väl i bilen fick jag amma och sen somnade han. Det är väl enda nackdelen med den nya bilstolen. Somnar Theodor kan man inte bara lyfta ut stolen så han kan fortsätta sova. Fast han kommer ju snart vara så stor att det inte behövs heller direkt!

Nu satt jag nyss och tittade på lite inspiration till vardagsrum. Hittade en fin bild på vår soffa (fast grå) och det soffbordet vi ska köpa. Så nu vill jag ha en grå soffa istället. Och helst en ny matta och nya soffkuddar hehe. Äsch, det får bli bra med bordet sålänge. Tids nog kommer vi nog behöva byta sofftyget också och då kan det bli en en fin färg, kanske grå, som kan passa till vår fina, dyra fåtölj. I vårat fina, stora hus med högt till tak och kakelugn....

Titta vad fint!

Inga kommentarer: